PATATE E PORCHETTA
Patate di Avezzano cotte a doppia temperatura, Porchetta di Ariccia, Provola di Agerola Olio evo.
Categories: LE PIZZE FARCITE, LE PIZZE FARCITE
Patate di Avezzano cotte a doppia temperatura, Porchetta di Ariccia, Provola di Agerola Olio evo.
Friarielli Napoletani, Porchetta di Ariccia, Provola d’agerola, Tarallo Sbriciolato, Olio Evo
Pomodorino del Piennolo del Vesuvio, Pomodorini Giallo, Stracciata di Bufala, Basilico Olio Evo (1,7)
Fior Di Latte Di Agerola, Formaggio Svizzero, Rucola, Pomodorini, Prosciutto Crudo, Parmigiano Reggiano, olio Evo
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |